Szolgáltatások a Szabolcs Solar Kft-nél

Nézzen szét a szolgáltatásaink között, és fedezze fel, milyen lehetőségek várnak Önre napelemes rendszer, napelemes vízszivattyú vagy akár elektromos fűtés tekintetében. A termékek és márkák széles választékával dolgozunk, így Önnek is egyszerűen megtaláljuk az ideális megoldást, személyre szabottan. Legyen szó családi lakóházról vagy akár nagyobb ipari létesítményről, szakértő csapatunk és változatos szolgáltatásaink biztosítják, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb napelemes rendszert vagy más megújuló energiával működő berendezést. Legyen része a fenntartható jövő építésének, és válassza a Szabolcs Solar Kft-t!

Napelem rendszer

A közüzemi villamos hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek nagyon egyszerűen és jól működő megújuló energiás rendszerek. Létük nagyon előnyös mind annak a háztartásnak, ahol ilyen működik, mind azoknak az országoknak, ahol sok ilyen napelemes rendszer található. Amikor süt a Nap és a rendszer energiát termel, a megtermelt energiamennyiséggel két dolog történhet. Vagy rögtön elfogyasztásra kerül a napelemes rendszernek otthont adó háztartásban, ilyenkor megspórolva a lakóknak a villanyszámla erre az energiamennyiségre vonatkozó részét, vagy visszajut ez a zöld-energia a közüzemi hálózatba.

napelem rendszerek kék ég

Napelemes vízszivattyú

A napelemes vízszivattyúk önálló rendszerként kerülnek kialakításra, és teljes mértékben függetlenek a közcélú elektromos hálózattól. Magas hatásfokúak és alacsony karbantartás igény jellemzi, működése teljesen automatikus, nem igényel felügyeletet. Cégünk jelenleg a GRUNDFOS napelemes vízszivattyút forgalmazza. A GRUNDFOS szivattyúk előnye, hogy magyarországi alkatrész ellátottsággal rendelkezik, ezáltal egy esetleges meghibásodás esetén garantált a szivattyúk szervizelhetősége.

napelemes vízszivattyú ikon
Elektromos fűtés

A napelemes rendszerek elterjedésével egyre népszerűbb megoldás a többlet villamos energia felhasználása fűtésre. A NOBO termékei kiváló segítséget nyújtanak ebben. A fűtőpanelekben található kerámia fűtőbetét hosszú élettartammal rendelkezik, mivel nem izzik fel. A fűtés nem csupán fali kivitelben lehetséges, hanem padlófűtésként is megvalósítható. Ehhez a NOBO fűtőszőnyegeit alkalmazzuk. Legyen részese Ön is az elektromos fűtés innovatív világának!

NOBO elektromos fűtés