Csúcsminőségű LONGi Solar napelemek!

A napelemek, más néven fotovoltaikus (PV) panelek, olyan eszközök, amelyek napfény energiáját alakítják át elektromos árammá. Általában szilícium alapú anyagokból készülnek, amelyek képesek elektromos feszültséget létrehozni, amikor napfény éri őket. A napelemek rendszerint panel formájában kerülnek telepítésre, és egy vagy több napelem panelből álló napelemsorok alkotják a napelemes rendszert. A napenergia átalakítása során a napelemek áramot termelnek, amelyet az inverter alakít át hasznosítható váltóárammá.

longi solar logó

A LONGi Solar egy vezető napelem gyártó, amely kitűnő minőségű napelem modulokat kínál az ügyfelek számára világszerte. A cég elkötelezett a technológiai innovációk iránt, és jelentős beruházásokat tesz kutatás-fejlesztésbe annak érdekében, hogy új, hatékonyabb technológiákat hozzon létre. A LONGi Solar moduljai kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítanak, és széles körű alkalmazhatóságot kínálnak a különböző napenergia-projektekhez. A cég elkötelezett a fenntartható energiatermelés iránt, és folyamatosan törekszik arra, hogy segítse az ügyfeleket abban, hogy maximálisan kihasználják a napenergia előnyeit.

Longi Solar LR5-54HTH-425 425W-os napelem

Longi Solar 425W-os napelemek

A LONGi Solar a technológiai fejlődés érdekében annyit költ kutatásfejlesztésre, mint az őt követő öt napelem gyártó együttvéve. 2023– tól a LONGi az új HPBC cellatechnológiát állítja versenybe az utóbbi években 90%os piaci részesedésre szert tett PERC technológikihívóival, az NType és a TOPCon technológiákkal szemben.