Elektromos fűtés

NOBO elektromos fűtés

A NOBO elektromos fűtés:

Elektromos fűtés kialakításán töri a fejét? Ne habozzon, mi segítünk. 

Manapság a napelemes rendszer kiépítését tervezők között népszerű megoldásnak számít a többlet villamos energia fűtésre való felhasználása. Ehhez nagyszerű segítséget nyújtanak a NOBO termékei.

A fűtőpanelekben kerámia fűtőbetét található, amely nem izzik fel, ezáltal hosszú élettartammal rendelkezik. A fűtőbetét felülete bordákkal van megnövelve, a leghatékonyabb hőleadás érdekében. Működés közben nem ad ki kattogó hangot, mivel a fűtőbetétet  hőtágulást elnyelő csúszkákra helyezték el.

A fűtés nem csak fali kivitelben kerülhet beépítésre, hanem padlóban is kialakítható padlófűtésként. Ehhez a NOBO fűtőszőnyegeit használjuk. A fűtőszőnyeget elsősorban hideg burkolatoknál alkalmazzuk, de van lehetőség pl.: laminált parketta alá is kialakítani.

Az elektromos fűtés kialakítása sokak számára komoly kihívást jelenthet. Azonban nem kell aggódnia, mert a Szabolcs Solar szakemberei segítenek Önnek megtalálni a tökéletes megoldást. Bízza ránk az elektromos fűtés kialakítását, és élvezze a kényelmes és hatékony fűtés minden előnyét otthonában.